Een frisse wind waait door het Elohim Centre

Elohim Centre Logo 2015 kleinere resolutie.jpgIn deze tijd van grote veranderingen waait er ook een frisse wind door het Elohim Centre.

In de loop der jaren is er een oerwoud aan uitzonderingsregels met verblijfs- e.a. kortingen ontstaan en blijkt dat lastig voor nieuw personeel dit allemaal uit te zoeken. Het vraagt te veel rekenwerk en administratief gedoe.

Vandaar dat we een aantal veranderingen doorvoeren:

Veranderingen voor de verblijven

- Vanaf 1 september stappen we over op een nieuw systeem voor de verhuur van onze vakantiehuisjes, blokhutten en chalets. Je kunt dan alleen nog een weekend (vr t/m zo), midweek (wo t/m vr) of week (vrij-vrij) boeken.
Dit geldt zowel voor workshop deelnemers als andere bezoekers.

- De camping is nog wel per nacht te boeken.
- Er is een nieuwe lijst met verblijfstarieven beschikbaar waarin we de kosten all-in berekend hebben zodat overzichtelijker is wat de kosten zijn voor elk verblijf. Ook kan je gemakkelijker zien wat de verschillen zijn tussen de verschillende verblijven.

Veranderingen voor workshopdeelnemers

-Vanaf 1 september krijgen de workshopdeelnemers die een vakantiehuisje, blokhut of chalet boeken, een waardebon van 35,- die te besteden is in de edelsteenwinkel. De korting die eerder werd gegeven op de verhuur van de verblijven in een workshopweekend, vervalt hiermee.
 
- Gratis overnachten op de camping voor workshopdeelnemers blijft ook bestaan.

Klik hier voor openingstijden edelsteenwinkel en helende tuinen

Telefonische bereikbaarheid

Telefonisch zijn we bereikbaar van wo t/m za 9.00-12.00 uur en 13.00 -17.00 uur.


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Linkedin